In ultima vreme am facut cateva analize deoarece nu ma simteam foarte bine. Ce-i drept mi-a si placut viata si a tinut-o doar pe gratare de sarbatori, asa ca ficatul meu a avut cel mai mult de suferit. Mi-a cam impus doctorul multe restrictii de la mancare si bautura, asa ca trebuie sa imi revin cat mai repede pentru a mai putea participa la astfel de activitati in aer liber.

Am cautat pe net tot felul de alternative si remedii naturale pentru a ma mentine in parametrii normali cu sanatatea si am descoperit un ulei din germeni de grau pe care il folosi zilnic. Este un ulei pur, care s-a obtinut cu ajutorul presarii la rece a germenilor de grau, autentic romanesc. Acesti germeni nu sunt tratati chimic asa ca este un produs natural 100%. Acest produs are foarte multe beneficii pentru organism. De aceea iti recomand si tie sa il incerci. Poti lua si o lingurita dimineata pe stomacul gol, asa cum mai este indicat.

Fiind un produs natural, va avea doar beneficii pozitive asupra organismului. Uleiul Cardinal este unul din cele mai bune uleiuri pe care le-am folosit de-a lungul timpului. Ma bucur ca am inceput sa filtrez lucrurile pe care le folosesc in bucatarie. Inainte aveam un regim de viata destul de nesanatos, iar uleiul pe care il foloseam nu era de cea mai buna calitate.

Iti recomand sa incerci cel mai bun ulei cardinal. Pretul este foarte mic pentru calitatea oferita. Poti intra chiar si online pe site-ul celor de la Ulei Cardinal daca vrei sa gasesti si alte produse naturale 100%.

Uleiul din germeni de grau Cardinal este un ulei presat la rece care inglobeaza o cantitate mare de vitamina E, B6 si acid folic. Pe langa acestea, este o sursa bogata in vitaminele A, D, F, K, magneziu, potasiu, fosfor, acizi grasi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY