In prezent sunt foarte multe firme de transport in comun sau chiar si alte solutii pentru cei care au nevoie de o masina rapid la aeroport. Foarte multi oameni de afaceri lucreaza contra-timp asa ca nu pot pierde mult timp cautand un taxi care sa ii duca de la aeroport oriunde au nevoie.

Am observat ca in ultimii ani si in Bucuresti firmele de inchirieri masini incearca sa promoveze cat mai mult serviciile de calitate asa ca le pun la dispozitie clientilor masinile de care au nevoie la orice destinatie. Eu calatoresc mult cu avionul asa ca atunci cand ajung la Otopeni, apelez la Expert Inchirieri Auto si primesc masina oriunde am nevoie.

Iti recomand si tie sa apelezi la aceasta firma atunci cand ai nevoie de servicii inchirieri auto Otopeni ieftine. Sunt foarte multe modele de masini de top pe care clientii le pot inchiria, iar preturile sunt foarte mici. Un aspect important este faptul ca nu se taxeaza kilometri suplimentari, asa ca poti calatori oricat si oriunde in perioada in care ai inchiriat masina. Cei de la Expert Inchirieri Auto incearca sa ofere calitate oricarui client, iar pana acum au reusit.

Toti clientii revin atunci cand au nevoie de inchirieri auto Otopeni aeroport. Poti sa comanzi masina la o anumita destinatie sau direct la sediul firmei de inchirieri. Chiar si online se poate alege masina dorita si perioada de inchiriere. Se calculeaza rapid suma pe care trebuie sa o achiti pentru a inchiria masini de aici. Preturile pornesc chiar si de la 10 euro pe zi si cresc in functie de cerintele fiecarui client. Se pune la dispozitie gratuit scaun pentru bebelusi si gps.

Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini

B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072
Phone 0754422599
Email : contact@expert-inchirieriauto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY