Chiar daca iarna inca nu sa terminat acest lucru nu inseamna ca nu ne putem face planuri pentru anotimpurile ce urmeaza sa vina ci doar sa achizitionam hanorace dama de pe Answear care sa ne tina de cald. Moda reprezinta unul din domeniile in care trebuie gandit pe termen lung mai ales daca esti femeie si nu doresti sa fii luata prin surprindere de tendintele modei. Indiferent de aceste tendinte unele articole vestimentare raman la moda. Salopeta pentru femei este unul dintre articolele vestimentare care ramane la moda indiferent de tendintele modei. Pentru ca acest lucru nu inseamna ca poti purta modelele de salopeta de anul trecut iata cateva dintre modelele de salopeta ce vor fi la mare cautare in aceasta vara.

Stilul office este din ce in ce mai abordat de catre reprezentantele sexului frumos, lucru inteles si de catre designerii vestimentari. Din acest motiv acestia au inceput sa introduca influente office pe mai toate articolele vestimentare destinate reprezentantelor sexului frumos, salopeta fiind unul dintre aceste articole vestimentare. Aceste influente se refera la conicitatea pantalonilor precum si la talia inalta a salopetei.

Faptul ca reprezentantelor sexului frumos le place sa iasa in evidenta si sa fie apreciate de cei din jur nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate, sau cel putin nu pentru mine. Pentru ca acest lucru l-au inteles si designerii vestimentari acestia propun ca in aceasta vara salopeta cu imprimeu sa fie la moda. Deoarece conteaza si modul in care iesi in evidenta alege sa porti salopete ale caror imprimeu transmit doar lucruri pozitive.

In vara aceasta specialistii din domeniul vestimentar doresc sa demonstreze faptul ca salopeta nu reprezinta doar un articol vestimentar pe care o femeie il poarta cand raman fara idei ci ca poate fi un articol vestimentar senzual si sexy. Pentru a reusi acest lucru acestia propun purtarea salopetei asimetrice. Pe langa faptul ca are o croiala care te face sa intorci capul dupa o persoana care poarta o astfel de salopeta, este si foarte sexy motiv pentru care poate fi purtata atunci cand vrei sa etalezi o tinuta provocatoare dar decenta.

Chiar daca pentru aceasta vara se propune purtarea unor tipuri noi de salopeta acest lucru nu inseamna ca trebuie renuntat complet la modelele de salopeta care in anii trecuti au fost la moda. Salopeta din denim reprezinta unul din modelele de salopeta care desi au fost la moda in anii din urma va fi la mare cautare si in acest an. Comoditatea pe care aceasta o ofera reprezinta unul din motivele pentru care continua sa fie la moda desi tendintele modei s-au schimbat foarte mult.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY