De la telefonul lui Bell pana la smartphone-urile de azi evolutia tehnologiei moderne a reusit sa ne demonstreze ca orice idee am avea poate fi pusa in practica intr-o buna zi. Telefoanele moderne nu mai seamana deloc cu primele telefoane sau cu cele din epoca de aur a telefoniei, sunt mobile, multa lume nu mai are clasicul telefon cu fir, toata lumea prefera mobilitatea in locul staticului.

Cu toate astea telefoanele fixe sunt si ele folosite la ora actuala atat in multe case, cat si in institutiile publice, au capacitati de stocare si memorare mari, calitatea sunetului este foarte buna, designul este diferit de la caz la caz, pot fi cuplate la centrale telefonice, au si functie de fax.

Un model mai atipic de telefon inca folosit de foarte multa lume este telefonul digital fara fir. Aflat la intersectia dintre telefonul mobil si telefonul fix, telefonul digital fara fir arata ca un telefon mobil, numai ca depinde de un port special de incarcare, poate fi folosit doar in casa sau intr-o institutie, avand o arie de acoperire a semnalului limitata.

Cu toate astea el e foarte util pentru ca poate fi luat in orice incapere, are autonomie foarte mare, poate fi incarcat relativ rapid si are aceleasi caracteristici ca orice telefon fix clasic.

Un telefon digital fara fir de la MyPanasonic cu autonomie foarte mare

Modelul de Telefon fix Panasonic vandut de MyPanasonic are o tehnologie unica, de ultima ora, este ecologic, deisgnul sau compact fiind perfect pentru orice utilizator. Telefonul este confortabil, are diplay LCD iluminat, rezolutie buna, poate memora pana la 50 de numere, afiseaza si Caller ID, fiind compatibil GAP.

panasonic-kx-tga671fxb-receptor-suplimentar-telefon-dect_955_1_1364570650-200x200

Unele modele au memorie reapelare cu pana la 10 numere, melodii polifonice superbe, posibilitatea de raspuns cu orice taasta si functie de ceas si alarma sau localizare receptor. Autonomia unui Telefon fix Panasonic digital fara fir este de pana la 170 de ore in standby, timpul de convorbire poate ajunge si la 18 ore.

Acumulatorii sunt tip Ni-MH, un avantaj foarte important al acestui tip de telefon fara fir avand in vedere faptul ca oamenii au tendinta sa vorbeasca destul de mult la telefon. De asemenea, telefonul fix Panasonic de la MyPanasonic are suport pentru mai multe limbi, utilizarea sa este usoara, are taste si tasta de navigare foarte bine construite, textura este premium.

Telefonul digital fara fir are doar avantaje si e foarte simplu de folosit

Avantajele telefonului digital fara fir tin de flexibilitatea mare in privinta utilizarii, de aria mare de acoperire, de numarul mare de numere si de disponibilitatea permanenta a dispozitivului, de calitatea materialelor din care e fabricat.

Telefonul digital fara fir Panasonic poate fi cuplat la centrale telefonice, disponibile la preturi excelente pe acelasi site, se poate folosi fara probleme in orice tip de institutie sau in locuinte de dimensiuni normale. Nu necesita o ingrijire deosebita si se poate pune oriunde, pe birou, pe o noptiera, pe o masa, ocupand spatiu foarte mic. Toate detaliile si preturile pentru fiecare model de telefon digital fara fir sau telefon fix le puteti gasi pe site-ul oficial MyPanasonic, alaturi de manuale de utilizare, descrieri si poze relevante pentru o achizitie cat mai obiectiva.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY