De mult timp imi doresc un aragaz Arctic, insa cel vechi functiona bine si nu ma induram sa-l schimb atata timp cat era in regula. Insa, de curand mi s-a stricat aragazul vechi si a trebuit sa-mi cumpar urgent altul nou.

Am ales sa fac achizitia online. De unde? De pe rombiz.ro, magazin online de electrocasnice cu 25 de ani de experienta. Am ales un aragaz Arctic perfect pentru bucataria mea si pentru nevoile mele. In ultima vreme am observat ca deseori oamenii aleg sa cumpere plite si cuptoare separat. Eu insa sunt mai clasica si am vrut un aragaz.

Cand l-am ales am avut in vedere dimensiunile aragazului. Nu am o bucatarie foarte mare si locul in care sta aragazul e destul de fix. Asadar, a fost important ca aragazul sa fie potrivit.

Un alt aspect care a contat pentru mine a fost designul. Am vrut un aragaz mai deosebit, un aragaz cu un design mai fin. Si l-am gasit la Rombiz.

Foarte mult a contat pentru mine si cuptorul aragazului. Fac des prajituri si tot felul de mancaruri la cuptor, fapt pentru care am vrut un aragaz cu un cuptor bun. Aragazul cumparat de mine are un cuptor cu aprindere electrica, dar care functioneaza cu gaz. E un cuptor cu grill, rotisor, timer si iluminare.

La acest aragaz, ceea ce a mai contat pentru mine a fost numarul de ochiuri. Nu am vrut nici mai mult nici mai putin de patru. Totodata am vrut sa am functia de aprindere electrica automata.

La Rombiz am gasit aragazul ideal si l-am ales in functie de ceea ce a contat pentru mine. Si tu il poti gasi la Rombiz, indiferent de criteriile pe care le stabilesti atunci cand vrei sa iti cumperi un aragaz.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY