Modul in care arata masina pe interior spune foarte multe despre sofer si despre cat de mult tine la autovehiculul sau. Interiorul masinii este bine sa fie mentinut cat se poate de curat pentru a evita raspandirea microbilor si o degradare a materialelor care acopera scaunele sau partea inferioara, de fiecare data cand faceti curatenie in masina e bine sa nu neglijati niciun loc care ar putea sa adune mizerie prea mare.

Mirosurile neplacute, aspectul neingrijit al masinii la interior, deteriorarea anumitor componente active sunt doar cateva dintre consecintele lipsei de interes pentru curatarea si mentinerea ordinii in propria masina. Cel mai simplu mod de a mentine curatenia permanenta cel putin la nivelul picioarelor si al pedalelor este folosirea de covorase auto Audi A4 de calitate.

Covorasele auto au doua mari scopuri: sa protejeze de pete si de lichide, si sa evite pe cat posibil acumularea e murdarie in partea de jos a interiorului masinii. Pe langa acestea, covorasele auto au si o functie estetica, asigurand un confort sporit si un design mai elegant interiorului masinii.

Covorasele auto tin departe murdaria si te ajuta sa ai un aspect estetic deosebit in interiorul masinii

In interiorul masinii e foarte greu sa te feresti de murdarie, tot timpul exista riscul de a scapa anumite lucruri pe jos, de a aduce mizerie de afara mai ales cand e iarna sau vreme ploioasa. Noile covorase auto Audi A4 au borduri inalte care protejeaza interiorul masinii de murdaria excesiva in partea de jos, asigura si o aderenta mai buna a calcaielor in timpul condusului, nu aluneca pe suprafata pe care sunt montate pentru ca au sisteme speciale de fixare.

logo

Pe piata exista doua variante de covorase auto, cele de cauciuc si cele tip mocheta. Primele sunt din cauciuc industrial, rezistente si cu uzura redusa, protejeaza interiorul masinii de murdarie si umezeala, apa nu se scurge in masina gratie bordurii inalte, se potrivesc perfect in masina, nu au miros neplacut.

Pe de alta parte, covorasele auto tip mocheta garanteaza un aspect elegant al interiorului si comoditate pentru picioare, sunt fabricate din nylon si garanteaza un spatiu moale pentru picioare.

Protectie sporita si confort garantat

Dintre cele doua variante cele mai bune raman covorase auto Audi A4 de la PTC Auto. Covorasele vandute de magazinul online au margini inalte, sunt flexibile, au grosime optima si sunt rezistente la folosire intensa.

Decuparea lor a fost facuta in asa fel incat sa se potriveasca perfect pentru modelul pentru care au fost create, nu e nevoie sa taiati din ele si sa le stricati aspectul estetic.Marginea inalta este ideala pentru a tine la distanta praful si umezeala, mocheta masinii va ramane mereu curata, covorasele se curata usor, cauciucul din care sunt fabricate nu miroase urat la temperaturi ridicate.

Alunecarea in timpul sofatului si al actionarii pedalelor nu este posibila din cauza suprafetei speciale, pe spate exista mici crampoane de cauciuc care permit fixarea perfecta pe mocheta. Seturile de covorase de pe PTC Auto au un raport pret-calitate foarte bun, se livreaza rapid, se potrivesc la orice model de masina, in pagina fiecarui produs se specifica masina pentru care au fost facute astfel incat alegerea sa fie mereu cea corecta.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY