În ultima vreme foarte mult se vorbește despre promovarea paginilor web în rețelele de socializare. Se discută, fiindcă nu este foarte concludentă reacția motoarelor de căutare la acest tip de promovare online. O campanie de promovare SEO poate fi foarte diversificată, dacă resursele financiare necesare sunt disponibile, se pot duce lupte foarte dure.

Companiile multinaționale, care dispun practic de resurse infinite, se plâng, că este foarte costisitor să aduci cumpărători de pe Facebook. Facebook are rata de click-uri sub 1%. De când Google AdWords a reactualizat politica de afișare a rezultatelor în motorul de căutare, se poate ajunge la rezultate spectaculoase.

promovare-seo

Acum campaniile AdWords pot atinge rata de click-uri și 20%. Bineînțeles, acest lucru a mărit și cheltuielile, dar dacă cineva știe să administreze corect clienții veniți în plus, poate profita de ocazie, să facă un profit suplimentar. Indiferent de modul de promovare SEO ales magazinului virtual, este benefic, să fie utilizate toate posibilitățile de creștere a calității paginii.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY