Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii. De la an la an retailerul a crescut si a venit cu oferte noi pentru clientii sai, mai ales ca este o companie care se adreseaza in special persoanelor fizice. Lumea prefera sa cumpere direct de la o firma care are preturile cele mai apropiate de producator. De aceea Arabesque a reusit sa se impuna pe piata din Romania, avand in prezent 19 centre comerciale. In toate aceste centre comerciale romanii pot alege din peste 25.000 de produse. Recent s-a deschis si la Pitesti un magazin al aceleasi companii la care s-au facut peste 100 de angajari.

Fiind in continua dezvoltare, retailerul incearca sa angajeze cat mai mult oameni competenti care sa ajute compania sa ajunga un nivel si mai mare. Chiar si in prezent pe eJobs gasesti locuri de munca la care sa aplici, daca vrei sa faci si tu parte din echipa celui mai mare retailer romanesc. Se pare ca e o competitie mare si pentru un loc de munca foarte bun aici, fiind peste 500 de aplicati la cele 6 locuri de munca de pe eJobs. Poti alege sa lucrezi la cei mai buni din domeniu daca vrei sa ai un job stabil si bine platit.

11011190_1055893094439911_3040458789652189429_n

In primul rand Arabesque cauta oameni cu care poate lucra fara probleme si competenti. Daca CV-ul tau este unul potrivit in functie de cerintele retailerului, atunci poti aplica cu brio la orice job. Alege si tu sa lucrezi la o firma de top din tara noastra care in ultima vreme s-a extins si in afara. Compania detine centre comerciale si in alte tari precum Moldova, Ucraina sau Bulgaria. Retailerul face angajari in aceasta perioada si iti recomand sa aplici cat mai repede fiindca sunt foarte multe persoane care cauta un loc de munca aici. Orice loc de munca la Arabesque este unul foarte bun si conditiile de lucru sunt avantajoase fata de multe alte companii. Alege si tu sa lucrezi in cea mai tare echipa de retaileri si impreuna puteti ajunge cei mai buni din domeniu si pe plan international.

Acum poti depune CV-ul la jobul dorit si online pe eJobs. Verifica ce job ti se potriveste si care sunt cerintele, dupa care aplica si poate vei deveni si tu un angajat de succes in cadrul companiei romanesti. Oricine este bine-venit atata timp cat se pricepe in domeniul sau de activitate.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY