Exista o multime de produse care promit ca va vor ajuta sa scapati de gandaci, dar nu sunt 100% eficiente. Gandacii pot sa dispara si sa reapara la scurt timp dupa, iar in casa poate ramane un miros neplacut. Produsele chimice sunt foarte periculoase pentru sanatatea noastra, dar si pentru sanatatea animalelor.

Alternativa cea mai eficienta este apelarea la o firma de dezinsectie, cum sunt cei de la Vulpea Ucigasa. Echipa Vulpea Ucigasa este inamicul numarul unu al gandacilor!

Ce este  operatiunea de dezinsectie?
Dezinsectia este o metoda prin care se extermina si se previn insectele de toate tipurile. Operatiunea se poate desfasura cu ajutorul a patru mijloace:

  1. Mecanic
  2. Fizic
  3. Biologic
  4. Chimic

Pentru operatiunile de dezinsectie se utilizeaza cel mai des mijloace chimice si mijloacele fizice. Mijloacele fizice vizeaza folosirea de capcane ce au caracter atractiv pentru insecte. Pentru astfel de capcane se folosesc feromoni speciali si lipici (adeziv) sau lampi UV care incinereaza. Acest tip de dezinsectie este 100% ecologic, fara a avea efecte negative asupra mediului inconjurator. Mijloacele chimice sunt realizate cu substante speciale, insecticide. Insecticidele sunt toxice doar pentru insecte, nu dauneaza oamenilor.

deratizare

Cu ajutorul acesteor tratamente puteti face dezinsectia gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor etc. Vestea buna este ca tratamentele de dezinsectie pot fi facute atat in mediul exterior cat si in interior. Dezinsectie pentru spatii interioare: birouri, case, spitale, scoli, gradinite, restaurante, cafenele, scoli, hoteluri, depozite. Dezinsectie pentru spatii exterioare: gradini, parcuri, livezi, terenuri de fotbal.

Care este importanta tratamentelor de dezinsectie?

Este important in special pentru a ne proteja sanatatea noastra si a celor din jur. Foarte multe insecte pot transmite boli grave, unele care inca nu si-au gasit leacul. Una dintre bolile pe care anumite insecte le pot transmite la om sunt: boala Lyme, pesta, tifosul, febra galbena, tifosul murin etc. In al doilea rand, insectele pot produce pagube materiale de foarte mari proportii. Cel mai bun exemplu este prezenta gandacilor intr-un restaurant. Acest lucru poate alunga toti clientii restaurantului, pana si pe cei fideli.

Ce anume favorizeaza aparitia insectelor, a gandacilor?
De obicei, neglijenta noastra permite altor vietuitoare sa prospere. Cateva dintre greselile pe care le facem sunt:

  • lasarea cosurilor de gunoi descoperite
  • neumplerea spatiilor de langa tevile de apa sau scurgere, dintr-un imobil
  • lasarea alimentelor descoperite
  • acoperisuri care nu au fost izolate bine sau jgheaburile infundate

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY