Eu sunt un mare fan al activitatilor team building si al expeditiilor pe munte. Iubesc natura si ori de cate ori am ocazia, incerc sa ajung pe munte pentru a face cele mai tari expeditii si excursii. Chiar si majoritatea prietenilor mei adora muntele si natura, asa ca am prilejul sa urc mai des pe munte alaturi de cei dragi. Zilnic lucrez la birou asa ca imi doresc mereu sa evadez in natura si sa fiu departe de electronice si calculatoare.

Pentru asta le recomand tuturor corporatistilor sa faca activitati de tip team building. Asa aveti ocazia sa va cunoasteti colegii mult mai bine. Echipele care lucreaza bine impreuna sunt formate din oameni bine pregatiti si care stau alaturi multa vreme. Pentru asta fac team building periodic fiindca oamenii au nevoie de mai mult timp impreuna pentru a se cunoaste si pentru a relationa mai bine.

Am gasit zilele astea niste oferte de team building foarte interesante la Vertical Adventure. Iti recomand si tie sa intri pe acest site daca vrei sa organizezi niste activitati de team bulding foarte frumoase. Multe corporatii si firme isi trimit angajatii la astfel de activitati.  Sunt foarte eficiente si cred ca oricine merita sa incerce.

In natura te simti mult mai bine, poti sa legi prietenii frumoase si cu alti oameni fara sa stati cu capul in telefon incontinuu. Cei de la Vertical Adventure propun si traininguri speciale pentru traineri. Cei care au experienta in domeniu pot incerca o experienta noua si speciala. Daca te-am facut curios, intra si tu pe site sa vezi ofertele si pachetele pe care cei de aici ti le pun la dispozitie pentru programe de training dar si team building.

in pag site

Alege natura in timpul liber si incearca sa renunti la viciile zilnice pentru cateva momente de salbaticie, liniste si aer curat.

SHARE
Previous articleFolii autoadezive
Next articleJocuri cu submarine

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY