Orice masinarie cu motor, are nevoie si de o baterie de calitate care sa poata mentine masina in functie cat mai multa vreme. Eu am ales sa folosesc de fiecare data baterii deep cycle. De ce? Pentru ca acumulatoarele de acest gen sunt cele mai bune pentru masinariile care nu au nevoie de foarte multa putere pentru a-si face treaba.

Cele mai multe baterii deep cycle se folosesc la masiniile de golf, electrostivuitoare, sisteme de control, aspiratoare industriale si chiar la diverse echipamente medicale. Bateriile pe care mi le cumpar de la e-acumulatori fac oparte din categoria brandului Trojan.

Brandul Trojan se imparte in doua concepte: maxguard si alfa plus. Fiindca folosesc bateria la electrostivuitor, am ales un model 24TMX care este facuta cu plumb-acid special pentru tractiunea electrica care ofera tehnologia T2 si Trojan Grid. Aceasta este foarte eficienta fiindca prelungeste viata bateriei fara sa fie nevoie de alte interventii de intretinere.

acumulator-tractiune-trojan-24-tmx-deep-cycle-12v-85-ah-296

Iti recomand si tie sa incerci produsele de la e-acumulatori. Aici gasesti mereu cele mai bune produse la preturi foarte mici. Eu am incercat mereu doar produse de calitate, asa ca am comandat mereu baterii de aici. Imi place ca la e-acumulatori pot gasi acumulatoare si baterii pentru orice dispozitiv. In plus, toate produsele sunt de calitate iar preturile rezonabile.

Recent am schimbat bateria de la electrostivuitor si am ales una noua deep cycle de la Trojan. O folosesc deja de doua saptamani si nu am deloc probleme. Electrostivuitorul nu imi mai face figuri si functioneaza la capacitate maxima de cand i-am atasat o baterie noua. Sper ca durata de viata a acesteia sa fie cat mai lunga. Daca vrei si acumulatoare cu durata de viata foarte mare, atunci trebuie sa incerci neaparat niste baterii deep cycle de la E-acumulatori. Intra pe site si afla mai multe detalii despre eficienta si calitatea acestor acumulatori.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY