Copacii sunt una din minunile lumii care sustin echilibrul vietii pe pamant si ne ajuta sa fim sanatosi. Cu toate acestea, din ce in ce mai mult, padurile sunt taiate si noi suntem din ce in ce mai  privati de beneficiile si frumusetea naturii. Atunci cand cautam apartamente de vanzare in Bucuresti ne lovim de aceeasi problema: oriunde am cauta, toate locuintele nu ne ofera nimic in plus fata de cei patru pereti. De cele mai multe ori, suntem in cautarea acelui apartament care imbina confortul, modernul, proximitatea si un cadru natural cat mai propice unui stil de viata activ si sanatos.

Pentru ca multi dintre noi isi doresc ca acasa sa fie mai aproape de natura, Greenfield a dezvoltat un proiect imobiliar care ofera posibilitatea locatarilor sai sa se bucure de beneficile traiului de langapadure, cartierul este inconjurat de padureaBaneasa si Tunari, dar in acelasi timp nu departe de centrele comerciale si de business din Baneasa.

 

Copacii au numeroase beneficii pentru sanatatea ta, nu este o noutate. De exemplu in Japonia, oamenii obisnuiesc sa iasa in natura pentru a se incarca cu intelepciuneasi energia pozitiva oferita de padure, dar si pentru a le intari sistemul imunitar. In taoism, studentii erau incurajati sa mediteze langa copaci, deoarece se credea ca acestia absorb energiile negative si le inlocuiesc cu ganduri bune.

De foarte multa vreme copacii sunt considerati ca fiind o sursa pentru vindecarea problemelor emotionale si psihice, sunt considerati ca fiind meditatori care absorb toate energiile negative.

Asadar, copacii au un impact major asupra calitatiivietii noastre, iar din aceasta cauza ar fi recomandat sa alegem sa petrecem cat mai mult timp in natura, si de ce nu, sa alegem un apartament intr-un cartier rezidential unde spatiul verde predomina.

Gandeste-te acum la o zi petrecuta in mijlocul naturii si incearca sa itiamintestisenzatia si starea de bine pe care ai resimtit-o. Acum imagineaza-ti ca in fiecare zi, acasa, poate fi o zi petrecuta in natura daca alegi un apartament in Greenfield.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

SHARE
Previous articleJocuri online
Next articleFirma de paza in Sibiu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY