Toti sportivii consuma energizante pentru a avea energie mai mult timp, atunci cand trebuie sa depuna efort la antrenamente. Chiar si cei care lucreaza la birou mai consuma energizante fiindca acestea contin si cafeina asa ca ajuta corpul sa ramana activ mult timp fara sa resimtim oboseala. E bine sa alegem de fiecare data cele mai bune energizante daca vrem sa fim in forma maxima si sanatosi. De multe ori energizantele ne pot face mai mult rau decat bine, insa daca stii ce fel de energizant sa folosesti, atunci nu vei avea astfel de probleme.

Eu am descoperit de ceva vreme un energizant foarte interesant. Fight Life Energy nu este ca orice alt energizant fiindca nu trebuie sa bei in cantitati mari ca sa nu mai resimti oboseala. Fight Life Energy este un shot energizant si se consuma pe zi maxim 1-2 daca vrei sa fii fresh pe tot parcursul zilei. Foarte multi sportivi folosesc in ultimul timp astfel de energizant. Este mult mai eficient pentru antrenamente si nu trebuie sa consumi o cantitate mare. Cu doar un shot de energizant poti sa iti faci linistit toate antrenamentele zilnice.

Aceste energizante pentru sportivi contin apa, cofeina, zaharoza, coenzima Q10, vitamina E, taurina, conservanti, arome naturale, acid citric, indulcitor, extract de piper negru. Ajuta la cresterea capacitatii mentale si a concentrarii atunci cand esti foarte obosit si simti ca nu mai ai energie.

unnamed

E recomandata folosirea unui shot pe zi inainte sau dupa efectuarea antrenamentelor. Gustul este unul pe placul oricui, avand ingrendiente de inalta calitate. Nu se recomanda folosirea mai multor shot-uri decat cele recomandate. In plus, acest energizant nu este recomandat copiiilor, gravidelor sau celor care sunt se sensibili la cofeina. Alege si tu cel mai bun energizant daca vrei sa fii fresh si activ pe tot parcursul zilei. Cu doar un shot de energizant vei putea sa faci orice antrenament mult mai usor, fara sa te simti obosit.

SHARE
Previous articleDedurizator pentru apa
Next articlePepiniera de afini

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY