Chiar si tu iti poti face propria pepiniera de afini. Nu este foarte greu sa creezi o pepiniera de afini daca te dedici acestei munci si pui suflet. La inceput ai nevoie de un soi prielnic solului pe care urmeaza sa faci pepiniera. Astfel de soiuri care se prind foarte bine la noi, gasesti la Pepiniera Olunden. De aici am luat si eu un soi de vara pe care il ingrijesc de cativa ani si a inceput sa produca fructe.

O pepiniera necesita mult timp si grija pentru a da roade. Afinul rosu este un fruct cautat pe piata dar si la restaurante, iar pretul este destul de mare. Deci daca reusesti sa iti faci propria plantatie de afini, o sa ai succes si din punct de vedere financiar. La inceput, e nevoie de o mica investitie insa daca ai mare grija de pepiniera ta, vei reusi sa prosperi. Cei de la Pepiniera Olunden iti ofera posibilitatea sa alegi din peste 9 soiuri timpurii, de sezon sau tarzii. Poti incerca sa plantezi afin rosu din toate sezoanele ca sa poti culege afine in fiecare sezon. E bine insa sa ai un sol prielnic pentru aceste soiuri de afin rosu.

logo_olunden

De restul se ocupa Pepiniera Olunden care iti poate pune la dispozitie cele mai bune soiuri de afini pentru a incepe cu dreptul primul pas din noul tau proiect de pepiniera. Alege sa colaborezi cu cei mai buni din domeniu, daca vrei sa ai o afacere de succes in domeniul agricol.  Pepiniera Olunden este una din cele mai bune cand vine vorba de afini. Iti recomand sa comanzi de la ei afinii de care ai nevoie si materialul saditor daca vrei sa ai succes din prima incercare.

S.C. Renard Olunden S.R.L.
FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE,
ROMANIA 437341
Phone: 0740.393.238

SHARE
Previous articleShot-uri energizante
Next articleJocuri online

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY