MacBook Air este o liniea de laptoprui de la Apple, create in asa fel incat sa ofere performante ridicate si protabilitate. Acestea sunt create din materiale de calitate, precum este aluminiul si sunt foarte usoare!

Noile MacBooke Air, au o autonomie de o zi intreaga si au piese de ultima generatie! Nici MacBook Air 13 nu se abate de la aceasta regula.

Vine cu un ecran de 13.3 inci si o rezolutie de 1440 pe 900 pixeli, ecranul fiind Glossy. Procesorul este un Intel Core i5, construit pe cu o tehnologie de 14 nm si are o frecventa de 1600 MHz. Prin Turbo Boost ajungand pana la 2700 MHz. Acesta are memoria cache de 3072 KB si un procesor grafic integrat, Intel HD Graphics 6000.

Memoria ram este de 4GB DDR3, placa de baza suportand pana la 8 GB, cu o frecventa de 1600 MHz.  Stocarea se face pe un SSD de 256 de GB, acesta fiind mult mai rapid si avand un timp de acces mai bun decat HDD-uri, permintand laptop-ului sa porneasca in numai cateva secunde. Orice ai face pe el, nu va avea niciun pic de lag, SSD-ul fiind varianta cea mai buna cand vine vorba de viteza.

Acest MacBook Air nu are o unitate optica, iar difuzoarele sunt stereo si are microfoane duale. Camera web este una HD si are un cititor de carduri ce sporta carduri SDXC.

Are un port audio, unul thunderbolt si doua USB 3.0. Se mai gaseste si un bluetooth versiunea 4.0 si wireless 802.11 ac. Bateria este una Li-Polymer si are o autonomie de lucru de pana la 12 ore, asta in conditii de navigare web.

Greutate sa este de numai 1.35 kg si are o carcasa facuta din aluminiu argintiu. Sistemul de operare cu care vine este Mac OS X Yosemite.

MacBook, un laptop fara moarte

SHARE
Previous articleTeam Building la munte
Next articleIpad mini

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY