Laminatoarele profesionale sunt folosite cel mai des in agentiile de publicitate. Marile panouri publicitare pe care le vedem puse pe strazi sunt facute cu ajutorul laminatoarelor. Acestea au un rol foarte important in crearea panourilor de mari dimensiuni. Agentiile si magazinele care folosesc astfel de laminatoare pot crea bannere la dimensiuni foarte mari in functie de cerintele clientului. Pentru o calitate mai buna este nevoie de anumite tipuri de laminatoare. Ele se impart in mai multe categorii in functie de tipul aplicatiilor la care sunt supuse (cald, rece, combinat):

Asadar, avem laminatoare profesionale care lucreaza rola la cald, laminatoare compacte cu functie dubla (cald-rece), laminatoare care lucreaza la rece. Toate aceste laminatoare sunt folosite in industria publicitara fiindca cu ele se pot face bannere de mari dimensiuni care se folosesc in publicitatea outdoor. Bannere facute cu ajutorul laminatoarelor poti gasi oriunde pe strada puse pe diverse panouri publicitare sau chiar si pe blocuri.

Bannerele au o durata de viata mult mai mare fiindca sunt comprimate la cald sau la rece, acest lucru facand ca cerneala folosita sa nu se piarda foarte usor din cauza conditiilor meteo la care e supusa afara. Laminatoarele care lucreaza la cald sunt folosite cel mai des pentru laminarea produselor sensibile la caldura. Acestea se pot modifica si rula mult mai usor folosindu-se caldura. Laminarea la rece se foloseste pentru realizarea posterelor, pentru printurile care folosesc tehnologia ink-jet sau a brosurilor. Laminarea la rece se poate face si pe diverse placi cu grosime de pana la 13 mm.

Laminatoarele cu functie dubla pot fi folosite pentru volumele medii de lucru. Acestea sunt utile pentru laminarea produselor unde trebuie modificata temperatura in timpul procesului de creatie. Daca vrei sa cumperi laminatoare profesionale la cele mai bune preturi, atunci iti recomand sa intri pe siteul celor de la PIN. Aici gasesti cele mai bune laminatoare din toate categoriile de lucru.

10007471_594559503974376_8595127806532357208_n

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY