Sunt multe produse de patiserie pe care le cumparam fara sa ne gandim ca asta sunt ele: produse de patiserie. trwSi ne-am obisnuit sa le spunem pe nume. Biscuiti, cornuri, covrigei. Insa ele sunt realizate dintr-o coca, pe care o coc intr-un anumit mod, pentru a realiza aceste gustari care plac tuturor atat de mult. Procesul este industrializat, dar numai pentru ca cererea este foarte mare.

Cu toate acestea, stim foarte bine ca nu este foarte indicat sa se consume foarte multe produse de patiserie. Totusi, obisnuim sa cumparam gustari delicioase pentru copiii nostri, iar majoritatea se incadreaza in categoria acestora. Pana la urma, sunt mult mai bune decat munti de zahar si coloranti artificiali. Chiar si in Suceava produsele de patiserie sunt foarte cautate si consumate.

Pe langa acestea, chiar si in supermarket-uri acum, gasiti raioane de patiserie unde puteti cumpara produse de patiserie uneori chiar foarte proaspete. Nu mai este nevoie sa mergeti pana la brutaria din colt pentru a face acest gen de cumparaturi separat, ci puteti sa le achizitionati odata cu toate celelalte cumparaturi pentru casa. Asa puteti alege intre o gama foarte larga de produse, de la simpli covrigi si gogosi, pana la prajituri in toata regula.

De multe ori, aceste produse de patiserie pot face parte din alte preparate si mai delicioase. Sa luam spre exemplu biscuitii. Doar adaugand un gem foarte bun, de casa, intre doi biscuiti, realizam un desert foarte placut pentru copii. Iar daca vrem ceva mai elaborat, trebuie sa facem un pat de biscuiti, sa adaugam un strat din crema preferata de prajitura in care incorporam cateva fructe din compot, dupa care revenim cu o patura de biscuti, un nou strat de crema (aceasta poate fi diferita), iar la final o noua patura de biscuiti, pe care o acoperim cu glazura de ciocolata (alba sau neagra) si avem o prajitura delicioasa, care se poate manca dupa ceva timp de stat in frigider.

 

Selgros Suceava

Produse alimentare si nealimentare

Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO

Tel: 0230 553 000

Fax 0230 553 199

 

SHARE
Previous articleLibrarie crestina online
Next articleDespre olarit

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY