De multe ori renunti la diverse intalniri fiindca nu ai cu cine sa iti lasi copilul. Atunci cand esti parinte, faci foarte multe sacrificii pentru copii. Asa e normal. Oricine trece prin aceste etape parinte-copil si invers. Si pentru noi a facut cineva sacrificii, asa ca a venit randul nostru sa facem sacrificii. Eu le multumesc parintilor mei ca au facut foarte multe sacrificii pentru mine si acum ii inteleg fiindca sunt parinte si eu.

De multe ori am renuntat la anumite vicii pentru cei mici. Acum insa, au mai crescut asa ca pot sa ii duc pe timpul zilei la un centru pentru copii. Ma bucur ca foarte aproape de casa mea este un afterschool la fel ca cele de la americani. Karolina este un centru de zi pentru copii, unde parintii isi duc copiii dupa ce ies de la scoala. Este un loc ideal pentru cei mici dar si pentru parintii care trebuie sa lucreze pe parcursul zilei.

De cand am ales sa imi aduc copiii la Karolina-kids.ro, am mai mult timp liber pentru job. In plus, am vazut ca cei mici sunt mult mai veseli si parca invata mult mai multe lucruri decat la scoala. Centrul de zi pentru copii este un loc foarte frumos unde cei mici invata cum sa se comporte in societate, se joaca, isi fac temele si mananca sanatos. Chiar ma bucur ca am ocazia sa imi duc copiii intr-un astfel de loc.

Iti recomand si tie sa iti duci copilul la un centru de zi de acest gen. Karolina este un afterschool in Targu Jiu chiar la Victoriei asa ca poti sa iti aduci zilnic copilul aici. Pana la ora 18:30 copilul tau va avea parte de toata atentia din partea personalului calificat dar va avea si o multime de prieteni cu care sa socializeze.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY