Una din cele mai forte piese vestimentare ale sezonului toamna – iarna 2015-2016, fusta tip- pantalon este cea care iti va invada dressingul daca nu a facut-o deja. Pentru cele care sunt mai reticente sau mai friguroase iata cateva idei care le vor convinge cu siguranta. O piesa culta a anilor ’70 care trebuie sa fie adoptata de indata. Alaturi de o camasa, de bascheti, de escarpeni sau un pulover loose se poate purta foarte usor atat cu cele mai trendy piese vestimentare cat si cu cele mai clasice.

O fusta tip-pantalon cu talia inalta. Alege un model cu talia inalta si cu o curea care sa te puna cel mai bine in valoare. Un pulover cropped foarte trendy si el va arata cel mai bine alaturi de tocuri. Vesta din piele este si ea o idee foarte buna.

Topul cropped. Topul cropped este deci cea mai buna idee pentru a purta cu stil fusta tip pantalon. Este cel care iti pune in valoare talia si te va face sa fii cea mai sexy. Alaturi de blugi va arata cel mai bine.

Sacoul de costum. Vrei sa obtii un look boyish alaturi de fusta tip pantalon? Nimic mai simplu in acest caz. Poarta un sacou boyfriend cu umerii destul de lati alaturi de fusta tip pantalon in nuante de gri si gata.

Materialele texturizate. Nu dar blugii se pot gasi intr-o multitudine de modele. Fusta tip pantalon este si ea cea care se poate regasi intr-o multitudine de modele si materiale. Din piele suede pentru cel mai boem look sau piele pentru un rock si rebel.

Balerinii. Daca vrei un look BCBG minunat poarta fusta tip pantalon alaturi de balerini pentru cele mai frumoase look-uri retro, romantice sau trendy.

In total look. Fusta tip pantalon se poate purta si in cele mai frumoase tinute total look. Total look alb, negru sau rosu… ai de unde alege.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY