Atunci cand mergi la biserica auzi o multime de cantari bisericesti foarte frumoase. Sunt sigur ca si tie iti place sa mergi pentru ca ai parte de cele mai frumoase momente si te simti liber. Eu merg la biserica ori de cate ori am nevoie sa ma simt liber si sa simt ca plutesc. In biserica atmosfera este un speciala, de  nedescris. Sunt foarte multe momente unice care au loc si pe care nu le-as putea descrie in cuvinte.

20150717_143010Nu e usor sa canti cantece bisericesti dar atunci cand ai o voce de inger, e si pacat sa nu mergi in corul bisericesc ca sa faci parte din cea mai frumoasa slujba. Harfele bisericesti sunt niste cantari speciale. Imi place sa iau parte la aceste cantari pe care toata lumea le adora. Iti recomand si tie sa mergi la biserica mai ales la sarbatorile importante cand se aduna foarte multa lume sa cante, iar atmosfera este una de nedescris.

Si online poti gasi o multime de carti cu harfa de cantari din cele mai bune. Eu am cumparat niste carti foarte frumoase de la libraria Maranatha. Este o librarie online pe care o poti vizita si tu. Aici ai parte de cele mai bune carti crestine. Sunt sute de carti din care poti alege sa citesti si romane crestine de calitate. Pe langa asta, iti recomand sa citesti si harfe de cantari crestine de cea mai buna calitate. Intra pe site sa vezi mai multe oferte gratuit.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY