Nu este deloc usor sa amenajezi camera copilului. E mult de munca mai ales cand vine vorba de imaginatie fiindca vrei ca totul sa iasa perfect si cei mici sa se bucure de micul lor „taram” magic. Eu vreau sa am mereu copiii fericiti si sa le pun la dispozitie tot ce este mai bun. De aceea am ales sa le cumpar niste draperii personalizate special pentru ei. Cei mici iubesc desenele animate, asa ca si draperiile pot fi personalizate cu cele mai tari personaje din desene.

1513719_759880097417227_2264412671493190312_n_1Camera fetei am amenajat-o cu niste draperii copii foarte frumoase. Are un geam mare asa ca am ales o draperie speciala pe roz de la rozette. Tot aici am gasit si niste draperii superbe pentru baieti. Baiatul fiind mai mare, am ales o draperie clasica care sa fie in concordanta cu varsta sa. Nu mai merge sa ii iau draperii cu desene fiind deja destul de matur. Oricum, eu imi consider copiii niste ingerasi si le ofer tot ce este mai bun. Le-am pregatit camerele special pentru ei si stiu mereu ce le place cel mai mult asa ca vor avea parte de o surpriza placuta cand se vor muta in noile dormitoare.

Tot cu ajutorul celor de la rozette am rezolvat si problema lenjeriilor de pat. Nu gaseam lenjerii de pat pentru o persoana din bumbac, dar la rozette si aceasta problema si-a gasit rezolvarea rapid. Cred ca majoritatea lucrurilor pentru dormitoare le-am luat de aici. Au si fete de perna, cuverturi, paturi si diverse decoratiuni pentru camera.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY