De multe ori prefer sa ii las pe copii sa se joace pe internet, decat sa mai deschida televizorul si sa vada tot felul de desene animate care nu instiga la altceva, decat la violenta. Nu imi plac deloc unel desene animate care sunt oribile din punctul meu de vedere. Nu am inteles niciodata ce vor sa transmita cei care le creaza, asa ca prefer sa imi feresc copiii de ele.

Inainte de a-i lasa sa se joace pe internet, caut eu diverse jocuri atractive si distractive, ca sa isi ocupe timpul eficient si sa isi dezvolte imaginatia. Am gasit un site cu foarte multe jocuri online pentru copii, pe care si mie imi place sa intru din cand in cand ca sa joc diverse jocuri tancuri. Nu e usor sa te joci atunci cand nu esti obisnuit atat de mult cu mediul online, dar incet incet, si noi, batraneii, o sa invatam tainele acestei „minuni” a lumii.

Sunt multe jocuri pe Bugy care imi plac atat mie cat si copiiilor mei. De multe ori ne intrecem sa vedem cine face cel mai bun scor la jocurile cu tancuri sau cu diamante. Pana acum nu am reusit sa ii inving pe cei mici, experienta lor spunandu-si cuvantul. Oricand ai nevoie de putina relaxare, iti recomand sa incerci niste jocuri online care te vor ajuta sa te destinzi si sa petreci mai mult timp cu familia. Si din jocuri poti invata multe lucruri utile, daca le alegi pe cele corecte asa cum sunt pe Bugy.ro.

SHARE
Previous articleXperia Z1
Next articleCork, un oras primitor

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY