Daca esti genul care prefera telefoanele mai mici, dar vrei neaparat sa te bucuri de tot ceea ce ofera un model mare, din gama de varf, exista o varianta! Xperia Z1 compact.

Z1 compact este fratele mai mic al lui Z1, caracteristicile principale fiind aceleasi. Singurele diferente majore dintre ele fiind ecranul, care este mai mic si bateria mai mica de asemenea, pentru a incapea intr-un dispozitiv de 4.3 inch.

Rezolutia ecranului este HD, 1280×720 mai exact cu o densitate de 342 ppi. Ecranul dispune si de tehnologia Triluminos care ofera o vizibilitate excelenta chiar si intr-un mediu foarte luminat. Acesta este un LCD IPS si acopera aproximativ 61,8% din telefon.

Procesorul este un Quad Core 2.2 GHz Krait 400, cu un procesor grafic Adreno 330 si 2 gb de ram. Memoria itnerna este de 16 gb, dar poate fi extinsa cu inca 64 de gb cu ajutorul unui card de memorie.

Camera de 20.7 MP face poze excelente, cel putin intr-un mediu luminat. La urma urmei e o camera de telefon, nu putem avea asteptari prea mari. Vine cu bluetooth 4.0, NFC, GPS si toate celelalte lucruri de asteptat pe un dispozitiv premium.

Bateria este una destul de puternica, ea fiind de 2300 mAh ofera o autonomie deĀ  pana la 670 de ore si de pana la 18 ore de convorbiri telefonice. Din pacate si aceasta este inchisa, datorita faptului ca este rezistent la apa, pana la 30 de minute la 1.5 metri.

Ca si fratele sau mai mare, acesta arata superb, dar spatele pare a se zgaria un pic mai usor. Multi nu o considera o problema prea mare deoarece se gasesc sute de modele de carcase.

Xperia Z1 Compact este un telefon excelent, cu o autonomie extraordinara, o camera buna si un procesorĀ care face ca lagul sa fie doar o amintire.

Primul smartphone puternic, dar mini

SHARE
Previous articleXperia T3
Next articleXperia Z1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY