Tableta Utok i700 Ultra impresioneaza prin majoritatea specificatiilor sale, iar cei care au achizitionat tableta, nu au decat cuvinte bune despre ea.

Aceasta are un ecran cam micut, ce-i drept, de 7 inch, IPS, multi touch cu o rezolutie de 1024 pe 600 pixeli. Procesorul este unul dualcore, Atom Z2520 la 1.2 GHz, destul de rapid, mai ales insotit de cei 2 GB de memorie ram DDR2.

Spatiul de stocare este de 16 GB, dar aceasta limita nu constituie o problema deoarece are slot pentru card ce suporta carduri microSD de pana la 32 de GB.

Camere sunt un picut cam dezamagitoare, cea principala fiin de 2MP si cea secundara de 0.2MP, dar in rest, aceasta tableta este extraordinara.

Aceasta suporta cateva formate audio, precum: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC si OGG. Imagini JPEC, GIF, PNG si BMP, iar video: AVI, MKV, DVIX, MOV MP3 SI 3GP.

Are bluetooth versiunea 4.0 si wireless 802.11 b/g/n. Nu are suport pentru cartela sim, deci ramanem dependeti de Wi-Fi pentru a accesa internetul. Bateria de 3000 mAh are trebui sa ofere o autonomie de lucru de pana la 5 ore.

Tableta are o mufa jac de 3.55 mm pentru casti si una microUSB 2.0 pentru transfer de date. Aceasta are o greutate de 252 de grame si nu are GPS. Ca sistem de operare foloseste Android.

O tableta buna, la un pret foarte bun, ce ofera un procesor rapid cu o cantitate mare de memorie ram. Camera nu este neaparat o problema, insa GPS-ul poate fi considerat una. Bateria poate parea un pic cam micuta, dar cele 5 ore nu ar trebui sa treaca atat de neobservate. Este o tableta usoara, buna pentru a oferi cadou, sau chiar copiilordatorita constructiei sale solide. In concluzie, merita cumparata daca o gasiti la un pret bun.

O tableta neasteptat de buna de la Utok

SHARE
Previous articleSamsung Tab3 T113 Lite
Next articleXperia Z2 tablet

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY