Tableta Samsung Tab 3, o tableta la nici 400 de lei ce ofera cam tot ce ar trebui sa ofere o tableta. O navigare usoara, daca se poate lipsita de lag, un procesor puternic, spatiu de stocare si un pret cat mai mic.

Aceasta are un procesor quad core Spreadtrum SC7730S, la 1.3 GHz si memorie ram de 1024 MB DDR3. Ecranul este unul capacitiv, TFT LCD de 7 inci cu o rezolutie buna de 1026 pe 600 pixeli.

Spatiul e stocare intern este de tipul eMMC, de o capacitate de 8 GB, care se paote extind cu pana la 32 de GB printr-un card micro SD.

Camera principala este de 2MP, care ar trebui sa faca poze si cam atat pot spune despre ea. Aceasta tableta accepta cam orice format audi, de la MP3, M4A, AAC si OGG la MID, MIDI si OTA. LA fel sta treaba si cu formatele pentru imagini: BMP, GIF, JPEG si PNG, iar format video accepta MP4, M4V, 3GP, 3G2, MKV si WEBM.

Aceasta vine cu bluetooth versiunea 4.0, wireless 802.11 b/g/n si nu are slot pentru cartela sim. Bateria este de 3600 mAh ce ofera pana la 8 ore de redare video.

Tableta are un jack de 3.55 mm pentru casti si o mufa micro USB pentru transfer de date si eventual incarcare. Aceasta are o greutate de 310 grame si are GPS!

Sistemul de operare aste android Kitkat 4.4.2 si are unele caracteristici care meria mentionate: Touchwiz Essence UI, Face Beauty, Panorama, Accelerometru, Wi-fi Direct, dual-band si Wi-fi hotspot.

In concluzie pot spune ca este o tableta modesta, la un pret acceptabil, dar se putea mai bine. In timpul utilizarii este probabil sa mai intalniti lag, camera putea fi mai buna si procesorul mai rapid. In functie de pretul la care o intalniti poate sa fie un best buy sau nu.

Micuta dar puternica

SHARE
Previous articleSamsung Galaxy Tab4 T230
Next articleUtok i700 Ultra

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY