Un nume de producator de tablete de care pot spune ca nu s-au auzit prea multe, cel putin la noi. Ideea este ca acestia au o serie de tablete destuld e interesante. Astazi vreau sa va prezint pe scurt, Tableta Odys Mira, cu un procesor bun, memorie ram de 1 gb si cu un design foarte atragator.

Tableta are un ecran capacitiv multi-touch HQ LED de 7 inch si o rezolutie de 1024 x 600. Procesorul este un Rockchip 3126 cu 4 nuclee la 1.3 GHz si memoria ram de 1 GB DDR3. Procesorul video este un Mali TM – 400MP2, produs de Rockchip.

Spatiul de stocare intern este de 8 GB, suficient, zic eu, tinand cont de faptul ca are slot pentru carduri de memorii microSD.

Camera este de 2.0 MP, iar cea din fata de 0.3. Nu prea putem avea asteptari la camere bune, tableta fiind in zona aceea, sub 300 de lei. Un procesor bun, cu un gb de memorie ram, ar fi suficiente asteptari.

Tableta are Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth, iesire audio, un jack de 3.55, microfon si un microUSB 2.0. Tableta are o baterie de 2700 mAh, care are o autonomie de pana la 3.5 ore, in conditii de navigare normala pe internet. Un lucru ciudat este ca aceasta se incarca in 3.5 ore. Cam mult, chiar foarte mult, o asemenea baterie ar trebui sa se incarca in maxim 2 ore, cu un incarcator de tableta obisnuit.

Tableta are o greutate de 284 de grame, nu are GPS si este prezent un G-Senzor pe 3 axe. Soseste cu Android Kitkat versiunea 4,4 si tot ce putem face este sa speram la un update, desi este putin probabil datorita faptului ca nu e prea cunoscuta si le este mult mai rentabil sa scoata o alta versiune de tableta, decat de soft.

Ceva nou, dar nu foarte special

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY