Unul dintre cele mai apreciate laptopuri de la Apple este Apple MacBook Pro 13. Acesta are un design placut, slim, ofera o experienta de invidiat de utilizare si specificatiile sunt foarte bune.

Ecranul este unul Glossy wide, de 13.3 inch cu o rezolutie de 1280 pe 800 de pixeli. Procesorul este un Intel Core i5, dual core construit pe 22 nm. Frecventa de 2500 MHz si memoria cache de 3072 KB, ofera acestui laptop o viteza foarte buna, atat in navigare cat si la rularea jocurilor.

Placa video este una integrata, un Intel HD Graphics 4000. Laptopul dispune de 4 GB de memorie ram DDR3 la 1600 MHz, care poate fi upgradata cu inca pe-atat, maximul suportat fiind de 8 GB. Spatiul pe disc este de 500 GB, hard disc-ul avand o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Unitatea optica de citire si scriere este un DVD RW, in interiorul sau se gasesc difuzoare stereo cu subwoofer si camera web este un HD 720p FaceTime. Cititorul de carduri suporta orice card SDXC.

Pe lateral se gasesc porturi USB 3.0, doua la numar, un thunderbolt, un firewire, o iesire audio si una RJ-45. Placa de reatea este una foarte capabila 10/100/1000, vine cu bluetooth versiunea 4.0 si o placa wireless 802.11 n.

Bateria Li-Polymer asigura o autonomie de lucru de pana la 7 ore, in functie de ceea ce faceti pe el, toate acestea intr-un corp din aluminiu, argintiu de numai 2.06 Kg.

Tastatura este iluminata, ceea ce o face mai atragatoare si vine cu Mac OS X Yosemite, una dintre cele mai stabile versiuni de Mac OS. O data achizitionat se poate face upgrade la versiunile mai noi, daca doresti esti curios sa le incerci. Cu siguranta te vor surprinde, doar este vorba de un produs Apple, companie care si-a creat deja un renume.

MacBook Pro nu este pentru oricine

SHARE
Previous articleLenovo G5080
Next articleMicrosoft Surface Pro 3

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY