Unul dintre cele mai bune si itneresante telefoane ale anului 2015 este Galaxy S6 Edge. De ce? Chiar din momentul in care pui mana pe el simti calitatea materialelor, iar ecranul curbat, pe langa fpatul ca il face mai usor fata de S6 cu cateva grame, face ca utilizarea sa sa fie o experienta remarcabila.

Telefonul a fost lansat in Aprilie 2015, cantareste 132 de grame si vine cu un ecran de 5.1 inch cu o rezolutie extraordinara de 1440 x 2560 si o densitate de 577 ppi. Acesta este protejat de Gorilla Glass 4 si calitatea culorilor este cea pe care o asteptam de la un asemenea producator, excelenta.

Telefonul are un procesor octa core, format din doua seturi de quad core-uri, care functioneaza in functie de necesitate, pentru a reduce consumul bateriei. Un set are 1.5 GHz si altul 2.1 GHz. Cele mai puternice intrand in functiune atunci cand se lucreaza ceva pe el si are nevoie de un plus de viteza. Memoria ram este de 3gb iar cea interna depinde de modelul ales, poate fi de 32 gb, 64gb sau 128gb. Lipseste slotul pentru card, deci trebuie sa ne multumim cu cat ofera telefonul.

Camera este de 16MP si face ca pozele sa arate mai bine decat realitatea. Poate filma la 2160p si 60fps la 1080p. Camera frontala fiind de 5MP, de o calitate foarte buna, poate filma la 1440p.

Ca orice alt telefon, nu duce lipsa de bluetooth, a carui versiune e 4.1, NFC, GPS, Wi-Fi, dar lipseste Radio-ul.

Bateria este de 2600 mAh, suporta Incarcare wireless si ofera o autonomie de 18 ore pentru apeluri. O baterie foarte buna, care din pacate nu se poate scoate. E un lucru tot mai des intalnit, nu se poate considera neaparat un minus. Bateriile din ziua de astazi avand o viata destul de lunga.

Ceva special de la Samsung

SHARE
Previous articleDespre primele orase ale lumii
Next articleSamsung S6

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY